Sådan fjerner du søgehistorik fra Facebook Activity Log

->

Facebook har udrullet endnu en aktivitetslogfunktion for at hjælpe brugere med at kontrollere deres søgeaktivitetsdata, mens de er på det sociale netværk, til mange af dets sæt af svære at holde styr på. Hvis du ikke var klar over det, registrerer den sociale netværksgigant nu hvert søgeord, du indtaster i søgefeltet øverst på din profil, bare identisk med, hvordan Google holder styr på hver websøgning, du foretager, men nu vil du være i stand til at gennemgå og slette eventuelle søgninger, når det passer dig.

Instruktioner

Det er ikke svært at fjerne søgninger, det er bare en anden ting, du skal bekymre dig om.



1Log ind på din Facebook-konto, fra din tidslinje under fotoomslaget i øverste højre side, klik Aktivitetslog knap.

Søgning i aktivitetslog

2Du vil bemærke, at der er mange ting på logsiden, indlæg, sider, kommentarer, likes osv. Se efter rullemenuen i øverste højre hjørne af siden, og klik på Søg .

Bemærk: Det er muligt, at du ikke vil se muligheden endnu. Bare rolig, du får det. Det kommer bare til at tage lidt mere tid.

Facebook søgeliste

3Når du har klikket på den nye mulighed, vil du se alle dine søgetermer i kronologisk rækkefølge. For at slette en bestemt søgning skal du klikke på cirkelikonet og derefter vælge Fjerne knap. Denne handling vil kun slippe af med en bestemt søgning, du kan vælge at fjerne al webhistorikken ved at klikke på Ryd søgninger knappen placeret øverst på din aktivitetslogside for at tømme alle termer i ét skud.

Slet søgeord

Det er vigtigt at sige, at virksomheden bemærker, at alt i aktivitetslogsektionen, inklusive din søgehistorik, kun kan ses af dig - og selvfølgelig af dem, men ikke af andre brugere.