Sådan nulstiller du Windows Backup-indstillinger til standard på Windows 10

Ja, du kan nulstille Windows Backup-indstillingerne til standardindstillingerne, og her er trinene til at fuldføre opgaven på Windows 10.

->

På Windows 10 er Windows Backup (Sikkerhedskopiering og gendannelse) et ældre værktøj, der har eksisteret siden Windows 7, og det er designet til at oprette og gendanne komplette og differentielle sikkerhedskopier af filer eller hele systemet .



Selvom værktøjet har været forældet , det fortsætter med at være tilgængeligt på Windows 10 , og mange brugere bruger det stadig til at sikkerhedskopiere filer eller oprette fulde sikkerhedskopier, hvis tilbagerulning er nødvendig efter en opgradering eller hardwarefejl.

Den eneste advarsel er, at hvis du har problemer med Windows Backup, eller du ikke ønsker at bruge det længere, vil du ikke finde en mulighed for at nulstille dens indstillinger. Men hvis du vil starte forfra eller deaktivere funktionen, kan du fuldføre denne opgave med nogle få kommandoer.

I denne vejledning lærer du trinene til at nulstille indstillingerne for den gamle Windows Backup-funktion til standardindstillingerne på Windows 10.

Sådan nulstiller du indstillinger på Windows Backup

Brug disse trin for at nulstille Windows Backup-indstillingerne til standardindstillingerne:

  1. Åben Start på Windows 10.

  2. Søge efter Kommandoprompt , højreklik på det øverste resultat, og vælg Kør som administrator mulighed.

  3. Indtast følgende kommando for at slette posten i Windows Backup i registreringsdatabasen, og tryk på Gå ind :

    reg delete HKLMSOFTWAREMicrosoftWindowsCurrentVersionWindowsBackup /f

    Windows Backup-indstillinger nulstillet

    Windows Backup-indstillinger nulstillet

  4. Indtast følgende kommando for at slette den planlagte opgave for automatisk sikkerhedskopiering, og tryk på Gå ind :

    schtasks /delete /tn 'MicrosoftWindowsWindowsBackupAutomaticBackup' /f
  5. Indtast følgende kommando for at slette backupmonitorens planlagte opgave, og tryk på Gå ind :

    schtasks /delete /tn 'MicrosoftWindowsWindowsBackupWindows Backup Monitor' /f

Når du har fuldført trinnene, nulstilles siden Sikkerhedskopier eller gendan dine filer til standardindstillingerne, hvilket fjerner alle tidligere konfigurerede sikkerhedskopieringsindstillinger, hvilket gør det muligt at oprette en helt ny tidsplan eller lade funktionen være deaktiveret.

Denne proces nulstiller kun indstillingerne. Det vil ikke slette tidligere sikkerhedskopier lavet med værktøjet. Efter at have nulstillet indstillingerne for sikkerhedskopiering og gendannelse (Windows 7), skal du slette sikkerhedskopier manuelt fra kildedrevet efter behov.